Detachering

Als je wordt gedetacheerd via iMarketeers, kom je technisch in dienst bij ons. Wij lenen jouw kennis en kunde vervolgens uit aan een andere werkgever die bij jou past. Het gaat vaak om projecten met een duur van enkele maanden tot een aantal jaar.

Detachering bij iMarketeers

Vooraf maken we duidelijke afspraken met je. Zo spreken we af hoelang de opdracht gaat duren, hoe veel dagen je werkt en welke vergoeding je krijgt. Kortom, we zetten alles op een rijtje en bieden jou de zekerheid die je nodig hebt.

Verschillende vakgebieden

Wij hebben binnen verschillende branches en sectoren contacten met bedrijven. Veel van onze opdrachtgevers hebben vraag naar specialisten die ze op detacheringsbasis kunnen inhuren. Uiteraard gaan wij altijd op zoek naar bedrijven en functies die aansluiten bij jouw kwaliteiten, wensen en ambities. Of je nou een baan als SEO specialist of SEA specialist zoekt.

Vacatures detachering

Op onze website vind je ons volledige vactatureaanbod en kun je gemakkelijk solliciteren op een leuke functie. Blijf je graag op de hoogte van interessante vacatures? Maak dan een vacaturealert aan en ontvang per mail de nieuwste vacatures binnen jouw vakgebied.

Ben je specialist binnen jouw vakgebied en wil je gedetacheerd worden via iMarketeers? Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt of schrijf je online in.