Uitzenden

Als uitzendkracht ga je op flexibele basis aan de slag voor een werkgever die bij jou past. Wanneer een organisatie extra personeel nodig heeft, valt de keuze hierdoor vaak op goede uitzendkrachten. In de praktijk komt het veel voor dat je begint op uitzendbasis en vervolgens in vaste dienst komt. Er is dan sprake van uitgestelde werving en selectie.

Uitzenden via iMarketeers

Een perfecte match tussen jou en je nieuwe werkgever staat natuurlijk voorop. Onze ondernemers hebben een groot netwerk van organisaties in jouw regio en weten jouw wensen te matchen aan die van hen. We zorgen er dan ook voor dat je een functie krijgt die goed aansluit bij jouw wensen, ambities en kwaliteiten als online marketeer. Bijkomend voordeel is dat je je gewerkte uren gemakkelijk online kunt doorgeven en we betalen je wekelijks uit.

Online marketing vacatures 

In het hele land hebben wij leuke online marketing vacatures in allerlei vakgebieden, zowel parttime als fulltime. Op onze website vind je ze allemaal. Dankzij handige filters vind je gemakkelijk de vacatures die bij jou passen. Zit er iets tussen voor jou? Solliciteer dan gelijk online. Ook als je niet direct iets ziet wat je aanspreekt, stuur ons gerust een email naar info@imarketeers.nl.

Schrijf je in bij iMarketeers

Je kunt je online inschrijven bij iMarketeers. Laat je cv achter en wij zoeken een baan die bij je past. Blijf je graag op de hoogte van interessante vacatures? Maak dan een vacaturealert aan en ontvang per mail de nieuwste vacatures in jouw vakgebied. Bekijk ons vacatureaanbod of neem contact op met een iMarketeers-vestiging bij jou in de buurt.